Monday, June 06, 2011

I'm New....*wink wink wink*




Ni la Anim.. Comel tak??

Ni la Anim yang sebenarnya!! Atas tu artis korea,,haha..

Ay sume.... Erm,,Anim blogger baru kat sini so mauk memperkenalkan diri kat anda sume...
Nama saya Anim tapi kawan-kawan panggil Anim,,Nem or pontianak,,huhu... Nak tahu kenapa mereka panggil Anim chengitu because ada la.... Mana boleh cerita kat sini.. Dosa nanti,,haha... Anim baru 14 tahun 11 bulan... Anim belajar at SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN PALONG  2.. Anim rase seronok sangat sekolah sini because ramai kawan-kawan yang best,,huhu.. Tapi tahun depan emak Anim suruh pindah sekolah.. Erm,,sedihnya rasa mauk meninggalkan kawan-kawan yang sporting tuh.. Sebab hanye mereka jek yang tahu cam mana perangai sebenar Anim yang gile-gile and obsessed sangat-sangat dengan semua artis korea sampai kawan-kawan asyik tutup telinga jek bila dengar Anim nak cerita pasal artis korea,,haha..
Okey la,,sampai sini sahaja!!
Salam!!^^


4 comments:

  1. emmm... bezt giler boleh panggil ohh pontianak

    ReplyDelete
  2. alo anim, tq 4 being my follower...like yr blog.

    ReplyDelete
  3. el0 princess sasa,,
    welc0me..
    tankz 4 like ^_^

    ReplyDelete